L'empresa

Qualitat Seguretat i salut Medi Ambient Construcció sostenible i bioconstrucció

Construccions Arjant S.L. és una empresa familiar dedicada al món de la construcció amb més de 35 anys d'experiència. Hem realitzat nombroses obres residencials, industrials, de restauració i rehabilitació. Ens avalen l'experiència acumulada, la màxima qualitat de les nostres obres, el tracte directe i proper amb els nostres clients i col.laboradors i un servei personalitzat.

Segurs del nostre nivell de coneixements i d'experiència, garantim un servei eficaç i de màxima eficiència, donant solucions a tots aquells problemes que puguin succeir.

Oferim un servei integral a través del qual gestionem tot el procés de l'obra garantint, així, la màxima qualitat en l'execució i en els acabats, que sempre ens ha garantit la fidelitat dels nostres clients i una bona posició al nostre segment de mercat.

El nostre compromís amb seguir treballant amb esperit de superació, buscant la qualitat de les nostres actuacions, incorporant les noves tecnologies, motivant i formant el nostre equip humà, respectant el Medi Ambient, innovant, i sent rigurosos amb la Prevenció de R.L. a les nostres obres fa d’Arjant Construccions una empresa moderna i amb una clara visió de futur.

Esperem que aquesta política d'empresa ens permeti seguir ocupant un lloc preferent en el sector de la construcció des d'on, en cas de merèixer la seva confiança, poder oferir-los el millor servei i dedicació.